jouw foodtruck?

Jouw foodtruck?

Wil jij met jouw foodtruck op Alkmaar SMULT staan? Meld je dan nu aan!

aanmelden
stacks_foodtruck

Stacks

Onze vrienden van STACKS maken de mooiste en lekkerste gerechten op hun Giga BBQ.

Lick

Foodtrucking doe ik niet omdat het moet maar omdat ik er heel veel plezier uit haal om mensen te zien genieten van mijn producten. Of dit nu onze Funnel Cakes zijn, ons gechocolateerde fruit of 1 van onze andere homemade producten. De waardering van de gasten staat voorop.

Dokter Sushi

Voor het tweede jaar op rij zal Dokter Sushi zijn kunsten vertonen op Alkmaar SMULT. Deze ware “sushi kunstenaar” blijft verrassen met zijn diversiteit aan sushi, rijst veranderd in sushi als Dokter Sushi het aangeraakt heeft!!

Drive & Shake

Vanuit deze mooie airstreamer zorgt Flip onder het genot van een lekker stukje muziek voor de heerlijkste hamburgers. Bij Drive and shake is het altijd feest!!

Mr Popcorny

Zoals de naam doet vernoemen verkoopt Mr popcorney……….. juist, poffertjes. En wel biopoffertjes, de lekkerste van het hele land voor jong en oud.

Kookmuts:

Maak ruim baan, de foodtruck Kookmuts komt eraan! Dit is namelijk niet zo maar een foodtruck met dertien-in-een-dozijn hapjes, maar een echte culinaire beleving op wielen. Dat moet ook wel, want achter de potten en pannen in de foodtruck vind je niemand minder dan chef Jose Polonio.

Dans L’otello

Dans L’Otello is een nieuwkomer binnen de “wereld” van de foodtrucks. Lokale ondernemers die jullie versteld doen staan met een overheerlijke eendenborst bereidt op de Black. Het creëren van een warme sfeer met goed eten staat bij Dans L’Otello centraal.

Brownies:

Op steenworp afstand van Alkmaar SMULT ligt aan de andere kant van het kanaal een speciale horecagelegenheid , Brownies & downieS. Het is mooi, het is ruim, het eten is er erg lekker en het is er gezellig. Maar Brownies & Downies is nét even specialer: de keuken wordt gerund en de bediening wordt verzorgd door mensen met een verstandelijke beperking. Ook dit jaar zijn we weer blij dat zij erbij zijn!!

Farmer’s Finest:

Farmer’s Finest: Farmer’s Finest: Voor een vers gemalen koffie van hoogstaande kwaliteit  zoals een lekkere espresso of Latte macchiato bent u bij Farmer’s Finest aan het juiste adres. Vanuit hun prachtige Chevrolet pickup uit 1954 zullen zij naast de koffies ook overheelijke tosti’s serveren.

Meat at the bar:

Aanwezig op de eerste editie en ook dit jaar zijn ze er weer bij. Met deze gave foodtruck /met slagers uitstraling,verzorgen zij ook nu weer de lekkerste vlees specialiteiten op een robuust eigen wijze manier.

Meisjes met smaak:

Met 10 jaar ervaring verstaat ze haar vak als geen ander. De vraag is dus niet of de oesters wel ultravers en waanzinnig lekker zijn. De vraag is: voor welke smaakcombinatie gaan jullie? Old school met citroen en peper of avontuurlijk met peperwodka, laat je verrassen door de oestermeisjes!!

Surf it up:

Tijd voor iets lekker gezonds? Dan ben je bij Surf it up aan het goede adres. Vanuit hun hand gebouwde beach bar serveren zij heerlijk koude smoothies. Dus ga je voor de Tropical, Sunshine of een andere heerlijke smoothie, geniet van deze vitamine bom!!

Mr. & Mrs. Smith:

Mr. & Mrs. Smith homemade Indofood is een graag geziene gast in Alkmaar en omstreken. Ontstaan vanuit de passie van (schoon) papa Agus Smit zijn we blij dat hij de kennis heeft overgedragen aan de volgende generatie. En wat dat is? Geniet er maar lekker van want dat is het geheim van de Smit(h)!!

Bunnychow:

Bunnychow experience is geinspireerd door de Zuid Afrikaanse “eetcultuur” en dat is het delen van eten. Doordat in de jaren 40 een groot aantal Indiërs zich in Durban gingen vestigen werden roti en curry erg populair, niet alleen vanwege de smaak maar ook omdat het een betaalbaar gerecht was. De Bunny Chow bleek een goede uitkomst om curry te serveren als take-away via de achteruitgang van een restaurant voor mensen die niet naar binnen mochten tijdens de Apartheid. Kortom, een gerecht met een achtergrond.

Ginas:

Gina bereidt haar gerechten afkomstig uit de Surinaamse keuken. Deze gerechten zijn ontstaan tijdens de slavernij in Suriname doordat de slaven hun eigen eten moesten bereiden. Het eten dat ze kregen was namelijk geen vetpot. Steeds meer van deze gerechten worden bijna niet meer bereid in Surinaamse restaurants. Dat is één van de redenen waarom Gina’s catering service deze gerechten weer onder de aandacht wil brengen tijdens Alkmaar SMULT.

Wijn van Daan:

Wijn van Daan werkt graag met wijnmakers die mooie wijn maken op de eerste plaats zetten. Wijn die biologisch is en gebruik heeft gemaakt van de beste producten van moeder natuur. Makers die het belangrijk vinden om zich niet op te laten jagen maar de wijn de rust te gunnen om zich te ontwikkelen. Makers die vol trots je de laatste parel laten proeven omdat ze het belangrijk vinden dat jij er net zo van geniet als zij. De wijnen van Bodegas Pinoso zijn zulke wijnen. Proef deze serie in een kleine proeverij op Alkmaar Smult!

Forq Food:

Een oude leger ambulance, een Ford Köln uit 1954 omgetoverd tot een prachtige taiwanese food truck. Vanuit deze truck worden o.a. Gua bao buns, met de meest uiteenlopende toppings verkocht. Probeer eens de Peking eend met bosui, komkommer & hoisin saus, of ga jij voor de Pulled Chicken met chinese koolsla & pinda’s?!

Pizzakeet:

Pizzakeet is een jong bedrijf dat overheerlijke pizza’s maakt volgens italiaans recept. Zij gebruiken allen verse biologische ingrediënten en bereiden de pizza’s en flammkuchens in een authentieke en traditionele steenoven, het water loopt ons nu al in de mond!

Roll’d Up ice

Is een Thais ijsconcept waarbij verschillende smaken ijs in rap tempo terplekke worden gemaakt op een plaat die tot wel -30 gekoeld wordt. Deze worden vervolgens tot rolletjes gevormd. De mix van vers fruit naar keuze maakt zowel de smaak, als de presentatie compleet. Hierbij kunnen nog toppings, siropen,sausjes en verse stukjes fruit bovenop komen, volledig naar wens van de klant. Roll’d Up ice is een ijsje voor iedereen!!

Las Fritas y Más:

Las Fritas y Más, Vanuit de in 1968 gebouwde Airstream serveren zij vanaf april 2015 vers gesneden biologische friet in schil met een Spaans tintje. Je kunt bij je friet verschillende toppings kiezen, zoals aioli, saus uit Andalusia, gefrituurde jalapeño pepertjes, chili con carne of snippers Pata Negra. Uiteraard behoren echte mayonaise en ketchup ook tot het assortiment. Zij hebben een stellage die voor de caravan gereden kan worden waar men in de rustige uurtjes zijn eigen frietje kan snijden, maar waar de bezoeker voornamelijk live kan zien dat er bij hun hele aardappelen ingaan, en verse friet uitgaat.

Leffe

Proeverij “van genot” voor onze echte bier liefhebbers!

Bieren van ‘T VAT:
1- Leffe blond
2- Leffe bruin
Bieren op Fles:
3- Leffe Royale Mapuche
4- Leffe Royale Cascade
5- Leffe Royale Whitbread Golding

The Colored Monkeys

Wij zijn The colored Monkeys . 2 chefs puur sang. Gespecialiseerd in Special en private diner events . Speciaal voor Alkmaar Smult hebben we taak op ons genomen om voor jullie heerlijke vis producten klaar te maken. Overheerlijke kibbeling en gamba’s Piri Piri met huisgemaakte sambal word er dan ook geserveerd op Alkmaar Smult door The Colored Monkeys . We zien jullie graag op Alkmaar Smult . We hebben er zin .